След публикацията на Plovdiv24.bg относно районният кмет на Източен осветли с

...
</TD
>След публикацията на Plovdiv24.bg относно районният кмет на Източен осветли с
Коментари Харесай

След публикация на Plovdiv24.bg дадоха информация за ремонт на възлова отсечка, но неяснотите остават

След обявата на Plovdiv24.bg  относно районният кмет на " Източен " осветли с малко повече информация протичащото се на тази дребна, само че основна пътна права. Фактите му са предоставени от общинското предприятия " Организация и контрол на превоза ", което за следващ път не благоволи да осведоми жителите в точния момент. 

Ето и уточнението на:

" Във връзка с ремонтните действия на обект: създаване продължението на ул. " Георги Странски “, Ви уведомяваме за следното:

Въведената краткотрайна организация е осъществена с нарочна заповед на кмета на община Пловдив, обоснована на координиран от ОД на Министерство на вътрешните работи – Пловдив план, с който са спазени условията на Закона.

Отговорността за поддържането на ВОД е вменено на представител на изпълнителя. Контрол по осъществяването имат единствено органите на КАТ.

Предвидените действия по Проекта са разграничени на четири стадия, при които се лимитира придвижването на ППС в региона на обособени негови елементи.

Първият стадий визира само новоизграждащото се трасе и не визира останалите елементи на пътя.

Вторият стадий планува секване на кръстовището на ул. " Георги Странски “ наоколо до огромните търговски центрове, в който стадий се планува ограничаване, като придвижването на коли се прави през паркинга.

Третият стадий включва сектора на улицата пред Магазин " Икеа “ до ул. " Кап. Коста Паница “, при който придвижването на коли в тази част на пътя ще бъде спряно.

Четвъртият стадий е от ул. " Кап. Коста Паница “ до ул. " Ген. Радко Димитриев “, при който придвижването на коли в тази част на пътя ще бъде спряно.

По време на осъществяване на дейностите, на притежателите на заведения, частни и търговски обекти ще бъде обезпечен достъп до парцелите с автомобил за обслужването им.

Крайният период за привършване на дейностите е 30.09.2024 година

Тук би трябвало да отбележим следното: междуинституционалната връзка и наложителното известяван на жителите не е на нужното равнище, още веднъж няма периоди по стадиите - от коя до коя дата ще се случват затварянето и ограничаването на придвижването на пътни транспортни средства.

Преминаването през паркинга на мола е изключителни мъчно поради паркираните там коли, както и тези, които навлизат по ул. " Архимандрит Евтимий " и няма къде да извърнат. В реалност въпросната затворена права (ул. " Архимандрит Евтимий " и ул. " Георги Странски " ) към този момент се употребява за нерегламентирано паркиране на колите и това затруднява още повече неразбралите за затварянето и хората, които се пробват да се приберат или излязат от домовете си.

Тук е ролята на чиновниците на Министерство на вътрешните работи, в лицето на служителите на реда от 6-то районно ръководство, които да контролират зоната най-малко в час пик ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР